Marc Tusquets campió en pes mitjà i Jordi Bosch subcampió en pes lleuger al Campionat d’Espanya de Windsurfer

Marc Tusquets campió en pes mitjà i Jordi Bosch subcampió en pes lleuger al Campionat d’Espanya de Windsurfer

Els regatistes del Club de Vela Blanes, únics catalans a Huelva.

Punta Umbría va ser l’escenari del Campionat d’Espanya de la classe windsurfer que ha organitzat la RFEV, la FAV i la classe internacional espanyola amb una participació de 40 regatistes entre els que hi havia regatistes internacionals.

Reial Club Marítim i Tenis Punta Umbría, 30 maig-2 juny, de 2024.- Aquest diumenge ha finalitzat en aigües de Punta Umbría, Huelva, el Campionat d'Espanya de Windsurfer i ho fa amb el triomf del windsurfista andalús Nacho Pérez Lago, representant al RCN de La Línea de la Concepción.

La regata organitzada pel RCM i Tennis de Punta Umbría l'any del seu 75 aniversari, ha reunit quaranta esportistes de diferents comunitats autònomes i de caire internacional, s'ha resolt després de nou proves, marcades per vents del SW d'entre 6 i 9 nusos d'intensitat mitjana.

Només els regatistes del Club de Vela Blanes, Marc Tusquets i Jordi Bosch, en representació de la comunitat autònoma catalana, van participar en aquest campionat, amb uns excel·lents resultats.  Marc Tusquets es convertia en Campió d’Espanya en pes mitjà (setè de la general) només superat pel francès Eric Belot en la seva categoria, que no puntuava pel campionat nacional espanyol; i Jordi Bosch, tercer de la general, que es feia amb el subcampionat d’Espanya del pes lleuger.

Classificacions: https://regatas.fav.es/es/default/races/race-resultsall/text/campeonato-espana-windsurfer-2024-es/menuaction/race