Jordi Bosch 3er en Raceboard i el extraordinari debut de l’equip d’iniciació del CVB, els protagonistes al Trofeu Primavera N2 de Windsurf

Jordi Bosch 3er en Raceboard i el extraordinari debut de l’equip d’iniciació del CVB, els protagonistes al Trofeu Primavera N2 de Windsurf

Miquel Pou i Eva Ramírez, tercers, pugen al podi a les categories masculina i femenina de la classe Iniciació, i fan debutar “la pedrera” del windsurf del Club Vela Blanes. Martí Surrallés i Lucia Segura els acompanyen i completen la flota blanenca. Una vegada més la extraordinària organització i una meteorologia benèvola fan possible un fantàstic cap de setmana pels amants de la vela.

Club Vela Blanes, 7 i 8 de març de 2020.- Extraordinari cap de setmana el que ha aplegat mig centenar de regatistes al Club de Vela Blanes per disputar el Trofeu Primavera N2 de windsurf per les classes Iniciació, Raceboard, techno 293 i Techno Plus. Provinents dels diferents clubs del litoral català (CN Badalona, CN Masnou, AEE Icaria Barcelona, CN Salou, CM Altafulla, CN Balís, CM Torredembarra, CNHV, CN Arenys i CVB ) els regatistes van completar 5 proves per classe, possibilitant un descart.

Durant els dos dies de competició els vents de sud han estat els predominants malgrat en la jornada dominical es van moure de Xaloc a Migjorn constantment, dissabte la tendència era Garbí. Les intensitats van estar superior dissabte, arribant a 12 nusos i forta onada. Diumenge es va establir una mitjana de 5.