Jekyll, Tossut Dos i Korrigan grans triomfadors de la Regata Costanera 3 Viles by Balsamar.

1er, 2n i 4rt a la classe ORC A DOS certifiquen el bon moment dels iots blanencs en les regates costaneres de mitja distància. Nomes el COMET@ de Lluís Blanchar impedeix el 3 de 3 al podi.

CN Balís, 2 i 3 d'abril de 2022.- Puntuable pel circuit de regates costaneres 2022 de la FCV i amb una distància de 30 milles nàutiques (amb recorregut Balís-Blanes/boia meteorològica-Balís) la tercera de les proves d'aquest circuit, organitzada pel Club Nàutic El Balís, va aplegar 14 iots al grup de tripulació, 2 al grup de solitaris i 11 al grup a dos.
Pel que fa a la participació del Club de Vela Blanes, tres han estat els iots que han completat la regata al grup A-Dos: el KORRIGAN 4 de Joan Balaguer amb Àlex Fernández, que van aconseguir el 4t lloc, el TOSSUT DOS dels "Peralta", pare i fill han estat els segons classificats de la prova, i el J80 JEKILL de Stephane Azzoni, que s'ha convertit en el guanyador a la classe ORC A DOS.
Els iots blanencs varen prendre la sortida del club del Maresme amb 15 nusos del 240 que a l'altura de Sant Pol van caure de forma important per anar rolant de mica en mica a Llevant. Els iots més a terra, que anaven seguint la línia de la costa, varen caure en una destacada encalmada, mentre que les embarcacions que varen sortir unes tres milles endins varen aprofitar encara un garbí de 12/14 nusos. Aquest va ser el cas dels blanencs. En arribar a l'alçada del far de Calella, el vent va virar definitivament a llevant, tot pujant la intensitat fins a 20 nusos, amb forta onada. Així es va arribar a la boia meteorològica de blanes. De baixada la intensitat del vent va disminuir novament a l'altura de Calella i el vent va rolar cap a terra. Finalment, amb uns 10 nusos de vent les embarcacions arribaven al CN Balís.
El Korrigan 4 (4rt) per davant, en temps real a Tossut (2n) i Jekyll (1r) es va quedar sense podi una vegada compensats els temps. El J80 de Stephane que va completar recorregut en 5 hores es va proclamar guanyador de la regata a la categoria A DOS, seguit pel Tossut Dos i el Cometa de Lluís Blanchar que va ser el tercer al podi.