JEKYLL, en el grup ORC-Solitaris, segon a la XXXIII Regata Dragonera-BalsaMar

El iot de Stephane Azzoni aconsegueix també el 6è lloc de la general conjunta amb 21 embarcacions.

CN Balís, 6 i 7 de maig de 2023.- Una nova edició, i ja van trenta-tres, de la regata Dragonera-Balsamar, organitzada pel Club Nàutic El Balís, ha tingut lloc aquest passat cap de setmana en aigües del Maresme.

Un total de 21 embarcacions repartides en els grup solitaris, a dos i tripulació varen participar dels dos recorreguts establerts al AR. Per una banda una travessa de més de 100 milles, amb sortida i arribada a Balís, virant la boia ODAS de Begur; i per un altre un recorregut curt, d’unes 30 milles, amb sortida i arribada a Balís també, però virant la balisa transoceànica de Blanes. Amb sortida puntual a partir de les 10 del matí per a tots els grups, la regata, es va caracteritzar per vents fluixos de NE amb intensitat de 5/6 nusos i mar plana.

Pel que fa a la participació, el iot JEKYLL de Stephane Azzoni que representava al Club de Vela Blanes, ho va fer a la travessa curta que virava a Blanes, per tornar a Balís. El fluix vent, amb estones en que no es varen superar els 3 nusos durant el recorregut, va marcar molt la prova. El Jekyll, a dures penes, travessava la línia d’arribada dues hores després de que ho fessin les primeres embarcacions de les categories tripulació i a dos, i el XPRESS, de Joel Brossa, també a la categoria de solitaris.

Finalment el JEKYLL aconseguia el segon lloc al grup de solitaris, i compensats els temps, 6è d’una general amb vint-i-una embarcacions, moltes de les quals es varen retirar.