Javier Escoriza Campió de Catalunya amateur masculí de paddle-surf

Javier Escoriza Campió de Catalunya amateur masculí de paddle-surf

L'equip de paddle-surf del Club de Vela Blanes es "malacostuma" a acaparar premis: Elsa Auger subcampiona a la categoria elit femenina, Jordi Reixach 3r amateur masculí i Valentina Escoriza 3a amateur femení.

La resta d'integrants de l'equip blanenc (Ángel Guerrero, Dídac Miranda, Erik Silva, Ramón Ocaña i Marta Carrascosa) es situen entre els deu millors "riders" de Catalunya en les diferents categories.

Dissabte, 18 de novembre de 2023. Aquest passat cap de setmana es va dur a terme la darrera prova del circuit català de paddle-surf, de llarga distància, a la platja de llevant de Barcelona. Organitzada per la mateixa Federació Catalana de Surf (FSURCAT) la prova de Stand up Paddle era a més Campionat de Catalunya 2023.

Les onades varen obligar l'organització a canviar els recorreguts per a les diferents categories. Així, el que havia de ser un recorregut en línia es va convertir en un triangle on els participants de la categoria amateur completaven vuit quilòmetres (quatre voltes al circuit) i els elit en feien sis voltes per acabar completant dotze quilòmetres.

La complicada pujada cap a la primera boia pel trencant de les onades amb el mur de pedres, no van ser impediment perquè novament l'equip del Club de Vela Blanes mostrés una solvència extraordinària, que posa de manifest el bon moment que travessa la secció d'aquest esport del Club de Vela Blanes.

Finalment, els nou representants blanencs varen situar-se entre les deu primeres posicions, proclamant-se Javier Escoriza, Campió Amateur Masculí de Catalunya. Elsa Auger es convertia en subcampiona de Catalunya en categoria elit femenina. Pujaven també al podi com a tercers de Catalunya Amateurs Valentina Escoriza i Jordi Reixach en categories femenina i masculina respectivament.

Ángel Guerrerro (4t) elit masculí, Didac Miranda (5è), Erik Silva (7è) i Ramón Ocaña (8è) a la categoria amateur masculí, i Marta Carrsacosa (4a) en amateur femení, completaven la participació del Club de Vela Blanes.