Ja ha entrat en funcionament el control de consum de llum i d'aigua mitjançant targeta d'usuari.

Ja ha entrat en funcionament el control de consum de llum i d'aigua mitjançant targeta d'usuari.

CVB, juliol 2015.- Aquesta nova aplicació de les targetes esdevé (sempre mirant d'una manera del tot racional i respectuosa amb les normatives més actuals de respecte pel medi ambient) una revolució a l'hora del control més acurat, de la seva pròpia despesa d'ambdós consums.

El procediment es molt fàcil i li passo a detallar a continuació:

  • PAS 1: Obrim la torreta i localitzem l'entrada corresponent al nostre punt d'amarrament (A o B).
  • PAS 2: Al introduir la targeta a la nostra ranura, amb el comptador a cero, sentirem un "pip" i haurem de treure la targeta (el lector marcarà -0.1). Aquest soroll ens està indicant que el comptador està operatiu i que ha partir d'aquest moment vostè podrà fer us de la llum i l'aigua. Les dades generades pel consum que vostè faci tant de llum com aigua (lectures)quedaran registrades a l'ordinador central del Club.
  • PAS 3: Per finalitzar, vostè haurà de tornar a introduir la targeta al lloc que li correspongui i tornarà a sentir un "pip" (el lector marcarà 0.0). En aquell moment ja podrà treure la targeta i el comptador pararà el seu funcionament. Es molt IMPORTANT aquest pas, doncs si no recorda introduir la targeta per parar definitivament el subministrament, el comptador continuarà obert i algú altre en podria fer ús.