IX Regata Solitaris i A2 a Port d'Aro.

El Vol de Nuit segon en la categoría de Solitaris.

CN Port d'Aro, 4 i 5 de maig, de 2013.-9ena edició d'aquesta regata per a creuers RI en categoria solitaris i a dos, puntuable pel Campionat de Catalunya, i que ha tingut lloc a Platja d'Aro aquest passats 4 i 5 de maig. La sortida prevista per les 12 hores de dissabte des de Port d'Aro anava a virar la llosa de Palamós, les Illes Formigues i les Illes Medes, per tornar després a Port d'Aro completant un recorregut entre 35 i 40 milles aproximadament. Amb un dia solejat i poc vent en general la regata va finalitzar prop de la mitjanit.

Dues embarcacions del Club Vela Blanes, una en cadascuna de les categories ha participat en aquesta prova. El BEAGLE de Roger Ferrer en categoria A DOS amb quasi onze hores de navegació no va poder passar d'un discret 16è lloc. Tot i finalitzar la regata el terral de poca intensitat que va dominar la prova a partir de les 22h no va permetre al nostre regatista millors resultats.

El VOL DE NUIT patronejat per Stef amb llicència del nostre Club, en categoria solitaris va aconseguir una 2a posició després de 11 hores i 16 minuts de regata.

Amb 6-8 nusos durant tot el recorregut, que van pujar a 15 una vegada passades les illes Medes, amb mar de fons de nord i un altre cop un vent fluix a mesura que s'apropava la nit, poc van poder fer els nostres regatistes, que això si van finalitzar les quasi 40 milles del recorregut.