La flota d’Optimist (Grups 1 i 2) arrenca la temporada amb unes condicions meteorològiques molt adverses, en un cap de setmana en que només es va poder fer 1 de les 6 proves programades.

Club Nàutic Sant Feliu, 4 i 5 de gener.- Els Grups 1 i 2 de la classe Optimist han tingut un complicat cap de setmana per iniciar la competició. Regata d'optimist N2 a Sant Feliu de Guíxols, que ha servit per tancar la selecció de regatistes que aniran a la Copa d'Espanya a Altea.

Més de 150 regatistes d’ambdós grups van iniciar la competició en aigües empordaneses amb vents del tot inestables del 220-250 amb intensitats constants de 15 a 20 nusos i ratxes  de més 22/23 en la jornada de diumenge. A aquest panorama de vent es va afegir un estat de la mar amb onades de fins a 2 metres que van provocar que només es portés a terme una única prova en tot el cap de setmana. Diumenge amb vents de nord-est que van pujar fins als 23 nusos es va mirar d’iniciar la competició, però va caure el vent de forma sobtada, tot just quan el Grup 1 i era a la porta i el Grup 2 a punt d’arribar a la boia de cenyida. El Comitè va anular la prova i es va esperar fins les 15:00 hores, però ja no es va dur a terme cap intent més .

Pel que fa a la participació dels regatistes blanencs, varen estar notar molt aquests condicionaments del temps. Guillem Manresa va competir al Grup 1 on no va poder finalitzar la prova, mentre Aleix Manresa i Fernando Casals varen estar igual de desafortunats al Grup 2.