I Trofeu Optimist Festa Major 2018.

I Trofeu Optimist Festa Major 2018.

Ibai Ibarguren guanyador, en la categoria Escola, de la primera edició d'aquest trofeu que aplega regatistes de la costa gironina.

Club Vela Blanes, 30 juliol de 2018.- El passat cap de setmana s'ha dut a terme la primera edició del Trofeu Optimist Festa Major amb motiu de les festes d'estiu de Santa Anna, patrona de la població. Aquesta primera edició que ha comptat amb una vintena de regatistes provinents de clubs de la costa gironina (Palamós, Port d'Aro i Sant Feliu) només va poder dur a terme una única prova degut a la manca quasi total de vent durant tot el cap de setmana.

La representació blanenca va estar encapçalada per Guillem Manresa (5è) i Ibai Ibarguren (13è). Aquest últim es va convertir en el guanyador a la categoria Escola.

Un molt bon ambient, com ja va essent habitual entre els clubs gironins, va caracteritzar una competició que marca l'inici de la pretemporada de la flota d'optimist blanenca que durant el mes d'agost, i abans de començar les proves de calendari al setembre, participarà en entrenaments conjunts amb la resta de clubs de la costa gironina.