Guillem Manresa 3r SUB-18, primer podi per la classe Europa a la temporada 2022/2023

Guillem Manresa 3r SUB-18, primer podi per la classe Europa a la temporada 2022/2023

El regatista blanenc va pujar al calaix del Trofeu Illes Medes del Club Nàutic Estartit una setmana després de la seva participació en el Campionat d'Espanya de la classe celebrat també al club empordanès.

Club Nàutic Estartit, 17 i 18 de setembre de 2022.- El Trofeu Illes Medes ha estat la "resopor" del Campionat d'Espanya de la classe europe que es va celebrar la setmana anterior i que pràcticament a sumat de seguit quasi una setmana sencera de competició al club empordanès.

Fins a 35 regatistes provinents de tot el litoral català van participar d'una regata marcada pels forts vents de fins a 25 nusos a la primera jornada moltíssima onada. Una primera jornada amb 2 proves que no va poder fer una tercera mànega a causa de les duríssimes condicions. De fet, la segona prova només la van acabar una quinzena de regatistes. Diumenge el vent del nord va anar girant a gregal amb una mitja de 12 nusos i amb forta onada, com el dia anterior, duent-se a terme 3 proves amb condicions molt físiques pels regatistes.

El millor regatista del nostre Club, Guillem Manresa, es va situar 14è de la general i es va convertir en el tercer regatista sots-18, firmant així el seu primer podi de la temporada. Pol Gragera (17è), Martí Piguillem (20è) i Konstantin Sabev (29è) van fer un bon paper malgrat les duríssimes condicions, i van aguantar el tipus en la primera prova N2 de la temporada.

 

Classificacions: https://regates.cnestartit.com/es/default/races/race-resultsall/text/trofeu-illes-medes-es