Guillem Manresa 3r sots-18M al 31 Vila de Palamós 2022

Guillem Manresa 3r sots-18M al 31 Vila de Palamós 2022

El regatista blanenc aconsegueix pujar al podi de la regata solidària per excel·lència i enguany ha recaptat 40 quilos d'aliments.

CNCB/CVP, 22 i 23 de desembre de 2022.- Aquest darrer cap de setmana d'octubre s'ha dut a terme una nova edició del Trofeu Vila de Palamós Regata Solidària per a les classes Europe i 420 amb la participació d'una cinquantena de regatistes arribats d'arreu de Catalunya.

Una excel·lent organització per part del club gironí així com una meteorologia fantàstica amb vents de garbí tot el cap de setmana, amb intensitats que han estat entre 8 i 12 nusos, hi han per més completar el programa sencer de 6 proves per ales dues classes en competició.

A la classe Europe, on han participat els integrants de l'equip blanenc, Guillem Manresa ha obtingut pujar al podi amb un tercer lloc a la categoria sots-18. El regatista del nostre club va ser el millor dels desplaçats a Palamós. Marina Martínez (26a), l'única representant femenina, va estar molt regular durant el cap de setmana i va estar seguida de Martí Piguillem (27è) que va assolir millors parcial diumenge. Finalment, Konstantin Dimov (30è), que per motius personals no va poder competir diumenge, va obtenir en la primera prova de dissabte el seu millor resultat.

El Trofeu Vila de Palamós s'ha convertit en una de les competicions solidàries més importants del circuit català. En aquesta ocasió s'han recaptat 40 quilos d'aliments pel Centre de Distribució d'Aliments de Sant Joan de Palamós, aportats pels participants i pels socis del CNCB Vela Palamós.

Classificacions: https://www.cvpalamos.org/ca/default/races/race-resultsall/text/31-vila-palamos-regata-solidaria-2022-ca