Gonzalo Giribet, del Club Vela Blanes, nou Campió de Catalunya 2017 de Raceboard

Gonzalo Giribet, del Club Vela Blanes, nou Campió de Catalunya 2017 de Raceboard

Marc Tusquets, també del Club Vela Blanes sots-campió de Catalunya. Guillem Segú i Mar de Arce els guanyadors del Campionat de Catalunya de la classe Techno293. La regata Trofeu Primavera que era puntuable Nivell 2 per el grup iniciació e Internacional per a la classe Divisió II, ha tingut un gran èxit de participació amb mig centenar de regatistes.

CV Blanes, 6 i 7 de maig de 2017.- Cap de setmana ple de veles de colors a la badia de Blanes, on s'ha disputat el Campionat de Catalunya de la classe Raceboard i Tecno293. Els windsurf han estat els autèntics protagonistes del cap de setmana que també ha celebrat el Trofeu Primavera per a les classes Iniciació, Divisió II, i els abans anomenats Raceboard i Techno 293.

Mig centenar de regatistes del litoral català, amb representació també balear i del país veí, França, han disputat 5 proves de les 6 previstes amb unes fantàstiques condicions per a la navegació amb vents predominats del NE entre els 14 nusos de dissabte i els 8/10 de la jornada de diumenge.

A la classe Raceboard Gonzalo Giribet (1er) del Club Vela Blanes, s'ha proclamat Campió de Catalunya sense cap oposició després de signar 4 primers llocs i un 2n. Rafa Ros del Sea Surf Patrol s'ha convertit en 2n classificat, mentre que el tercer de la general i sots-campió de Catalunya, ha estat Marc Tusquets del Club Vela Blanes. Ha completat el podi català el regatista del CN Balís, Andrés Puigdengoles.

Pel que fa a la classe Techno 293, els campions de Catalunya han estat Guillem Segú (CN Salou), Mar de Arce (Independent) que a més ha estat la primera classificada femenina i primera regatista sots-15 i Ramón Batista (CN Salou). Xavier Jofre, també de Salou, ha estat el segon classificat a la categoria sots-15.

Pel que fa al Trofeu Primavera per el grup Iniciació Techno 293 els classificats han estat:

1er.- Xavier Jofre (CN Salou)

1era.- Júlia Capella (CMT-ICÀRIA-BOW)

2n.- Júlia Alos (CMT-ICÀRIA-BOW)

3er.- Mauro Gascón (CMT-ICÀRIA-BOW)

4rt.- Biel Moll (CMT-ICÀRIA-BOW)

5è.- Bruno Gutiérrez (CMT-ICÀRIA-BOW)

A la classe División II el francès Simmat Guillaume s'ha imposat al seu compatriota que navega per el Club Vela Blanes Laurent Chapalain.

Amb el lliurament de premis al que ha assistit el president de la FCV, Xavier Torres, i el secretari català de la classe Raceboard, Luís Camacho, s'ha tancat un cap de setmana que anticipa l'estiu i que situa el Club Vela Blanes, en el veritable compte enrere del Campionat de Món de la classe Europa el proper juliol.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/media/docs/Finals.pdf