Georgina Vilar Campiona Femenina Optimist G-3 al VIII Costa Brava Sailing Meeting

La blanenca aconsegueix el 5è lloc del grup i encapçala el debut dels quatre nous regatistes de l'Escola del Club Vela Blanes que debuten amb bones sensacions a la regata de l'Escala.

CN l'Escala, 19 i 20 de març de 2016.- Vuitena edició de la ja consolidada regata empordanesa, regata d'ascens classe optimist zona Girona. La regata, també per las classes Làser Radial (absolut i màster), Làser 4.7, RS Feva i Open, ha aplegat prop de 80 regatistes en un cap de setmana on totes les classes han navegat 3 proves dissabte (amb vents de sud entre 5 i 8 nussos) de les 6 programades per el cap de setmana.

El Club Vela Blanes va fer debutar els nous regatistes d'escola que han començat amb bon peu la seva singladura dins la navegació del Grup-3 de la classe Optimist. Georgina Vilar, Pol Vilariño, Martí Garriga i Fernando Casals van completar el seu primer trofeu amb molt bones sensacions.

Georgina Vilar (21ena) va ser la millor classificada aconseguint situar-se cinquena del Grup-3 i 1era en la categoria femenina. Georgina en tot moment va lluitar per les primeres places del grup, aconseguint una meritòria 19ena posició a la tercera prova, entre 39 regatistes. Georgina va aconseguir en la seva primera regata superar regatistes del G-2 i es presenta com una de les promeses de futur del Club Vela  Blanes.

Pol Vilariño (23è) va seguir mol de prop l'estela de Georgina, aconseguint també un 19è lloc a la primera prova. El blanenc, fruit del INS Serrallarga de la Vela, que aviat farà el salt a la classe Europa, s'ha estrenat també en competició amb bones expectatives.

Martí Garriga (31è) debuta en competició i encara te un llarg recorregut dins la classe.  Provinent de família de navegants, la seva mare Ruth havia estat Campiona de Catalunya a la classe Snipe, el regatista del Club va estar molt regular a les tres proves disputades.

Finalment Fernando Casals (37è) ha debutat a la competició després d'iniciar-se en el món de la vela l'estiu del 2015 en l'Escola del Club. Molt constant a sobre de l'embarcació, Fernando  va demostrar una gran capacitat d'esforç, no podent continuar escalant posicions diumenge doncs la pluja va impedir dur a terme cap prova.

Bon inici general dels "nous optimistes" del Club Vela Blanes.