Finalitza el Campionat de Catalunya de la classe Europa 2024 a Blanes

Finalitza el Campionat de Catalunya de la classe Europa 2024 a Blanes

Guillem Manresa únic representant del Club de Vela Blanes

CV Blanes, 16 i 17 de març de 2024.- Punt final a una nova edició del Campionat de Catalunya de la classe europa celebrat enguany al nostre club. Una vintena llarga de regatistes amb participació de dues embarcacions franceses, s'han donat cita al Club de Vela Blanes per disputar aquest campionat que ha tancat amb 5 de les 6 proves programades, tres dissabte (amb vents de S/SO de 8 a 14 nusos) i dues la jornada dominical dominada per la boira i un cel tapat que no va permetre fer el complet de proves.

Només un regatista del Club de Vela Blanes a la categoria sub-20 ha participat en el campionat. Guillem Manresa, en 17è lloc, s'ha mostrat crític amb la seva participació tot i que també s'ha queixat d'unes condicions meteorològiques poc habituals a la badia de Blanes, amb vents molt canviants, amb molts de roles i amb constants canvis d'intensitat, sobretot a la jornada de diumenge.

Al lliurament de premis varen ser pressents el president de la Federació Catalana de Vela, Sr. Xavier Torres; el comodor del Club de Vela Blanes, Sr. Xavier Manresa, i el secretari català de la classe, Sr. Jesús Tello. Tots tres varen valorar positivament el campionat i varen animar a la flota a continuar navegant a la classe.

Classificacions:  https://www.cvblanes.cat/media/docs/Final_17-03-2024.pdf

Fotografies: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.949712640029961&type=3