Extraordinària participació de l’equip de paddle surf del Club Vela Blanes al III Trofeu Sup Race Badalona 2020

Extraordinària participació de l’equip de paddle surf del Club Vela Blanes al III Trofeu Sup Race Badalona 2020

Badalona, diumenge 13 de Setembre.- Aquest passat diumenge 13 organitzada per la Unió Catalana de Surf, va tenir lloc al Club Windsurf Badalona (CWB) una nova prova del calendari català 2020 de SUP. Més de 50 participants (riders) van prendre la sortida en les diferents categories: infantil, 3 km popular, 6 km amateur i 9 Km elit .

Dos primers llocs en categories infantil i popular i un segon lloc en 6 km amateur femení, van encapçalar una extraordinària participació del, recentment creat, equip de paddle del Club Vela Blanes. A aquest podis hem de sumar el 6è lloc de Rafa Fernàndez i el 8è de David Blazquez a la categoria 9 Km elit, així com el 13è lloc de Mark Cermeño a la 6 Km amateur masculí.

Pel que fa als llocs de podi Francis Guerrero es va fer amb el primer lloc absolut a la categoria 3 Km popular, mentre a la categoria infantil ho feia Angel Guerrero, el seu fill. Finalment i novament, doncs la Elsa va aconseguir pujar també al podi a la primera prova de la temporada a Empuriabrava, en categoria femenina; Elsa Auger aconseguia el segon lloc a la categoria 6 km amateur femenina.

Enhorabona riders.

Classificacions: https://www.webscorer.com/race?raceid=222122