Èxit sense precedents, durant el juliol, al casal de vela 2018.

Èxit sense precedents, durant el juliol, al casal de vela 2018.

Amb una mitja de més de 50 nens per setmana, l'Escola de Vela del Club supera els 220 alumnes durant el mes de juliol.

Club Vela Blanes, juliol 2018.- Poques vegades es pot dir "places d'inscripció tancades per aquesta setmana". Poques vegades tot el material disponible ha omplert el mar d'activitat (vela, paddle, caiac, windsurf...). Aquest juliol 2018 el Club ha aconseguir omplir de gom a gom el casal que, de 10 a 14 hores, imparteix classes d'iniciació de vela; on teòrica i practica de la navegació es combinen amb la pràctica del paddle surf i el caiac. Així mateix, aquest està essent el primer any en que durant les tardes de juliol estant impartint-se classes de windsurf per primera vegada en molt temps.

Tot just comencem agost i ja han passat per l'escola de vela mes de dos centenars d'alumnes entre 5 i 14 anys, provinents no només de fora de la població, essent els socis el primers en ocupar-ne aquest lloc seguits d'alumnes de nacionalitat russa, sinó també alumnes del INS Serrallarga de la Vela (Blanes) que estan especialitzant-se en la pràctica del windsurf.

Un complert grups de monitors titulats, i aquells que ara estant completant les seves hores pràctiques, estant realitzant una extraordinària tasca pedagògica en l'aprenentatge de la vela (Lúdics, Weekend, Raquero, RS:Feva, Optimist, etc.) i en la vessant més lúdica, amb la participació en activitats de caiac i paddle.