Èxit del bateig de mar pels nens amb carnet SX3

Èxit del bateig de mar pels nens amb carnet SX3

L’activitat duta a terme aquest estiu ha portat diverses famílies a les instal·lacions del Club de Vela Blanes que han gaudit d’una sortida per la badia de Blanes

Club Vela Blanes, juliol/agost de 2023.- Sota el lema “al mar” aquest 2023 la FCV i el Club Super 3 (SX3) han engegat un projecte que ha permès a grups de famílies descobrir activitats nàutiques, conèixer de molt a prop la costa catalana i també aprendre com preservar el seu entorn.

Aquest estiu més de 15 escoles de vela de la costa catalana han ofert la possibilitat de fer vela, caiac o pàdel surf de manera gratuïta amb el carnet del SX3. Ha estat la primera vegada que el SX3 ha ofert una possibilitat d'aquesta mena arreu del territori (Altafulla, Arenys de Mar, Barcelona, Calella de Palafrugell, Castelldefels, Masnou, El Prat, l’Ametlla de Mar, l’Escala, l’Estartit, Mataró, Montgat, Premià de Mar, Roses, Sant Feliu, Vilassar i Blanes).

Durant juliol i agost han passat una dotzena de famílies per les instal·lacions del Club de Vela blanes que han gaudit de noranta minuts de navegació per la badia de Blanes, zona de la desembocadura de la Tordera i les cales pròximes a la població. Durant hora i mitja infants i adults han gaudit del paisatge mentre aprenien vocabulari i tècniques bàsiques de navegació.

L’experiència que ha estat molt satisfactòria esperem repetir-la de cara a la primavera i el proper estiu 2024.