Èxit de participació al ?I Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava' de Blanes amb més d'un centenar de participants

Èxit de participació al ?I Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava' de Blanes amb més d'un centenar de participants

l'esdeveniment esportiu va ser un dels últims actes esportius celebrats amb motiu del 75è aniversari del Club.

Club Vela Blanes 1 de setembre de 2018.- Blanes va acollir la tarda d'aquest passat dissabte la primera edició d'una prova d'un dels esports que aquests darrers anys ha augmentat considerablement el seu nombre d'adeptes. Es tractava del ?I Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava', que va congregar més d'un centenar de participants sumant les dues categories d'avançats i debutants (27 i 76 respectivament). La prova formava part del Circuit Català de Surf, per la qual cosa s'ha comptat amb participants d'arreu del territori i d'Andorra, a banda d'una bona presència de blanencs i blanenques, així com de practicants d'aquest esport de poblacions de la rodalia. l'ha organitzat Costa Brava Sup Race amb el suport del Club de Vela Blanes, l'Ajuntament de Blanes i la Federació Catalana de Surf, i la seva ànima mater és l'ultra fondista blanenc Xavi Marina, un gran coneixedor en l'arranjament de grans esdeveniments i gran amic del Club de Vela Blanes.

Tomàs Sánchez i Ivan Haro es va imposar en les dues sub categories al nivell d'avançats, de 9 km de recorregut, i Alfonso Pérez en debutants, amb una distància de 4 km

Un dels atractius del paddle surf és poder contemplar els paratges de la ferotge Costa Brava des d'un altre punt de vista marítim d'una manera tranquil·la i entretinguda. El ?I Gran Premi de Paddle Surf Costa Brava' va encetar-se a les sis de la tarda sortint des de la platja del centre de la vila, al costat del Cub de Vela Blanes i del Lloc de Socors de Protecció Civil.

(Text: Eva Palau. Fotografies: Aitor Roger)