Èxit de la

Èxit de la "masterclass" de zumba i spinning en una jornada festiva al CVB

La "masterclass" de zumba i spinning de 3 hores de durada, i les sortides amb caiac i paddle reuneixen més d'un centenar de persones a les instal·lacions del Club de Vela Blanes.

CVBlanes, 19 de setembre de 2015.- Més d'un centenar d'assistents (que s'havien inscrit prèviament), que van rebre una bossa d'obesqui amb una invitació gratis per conèixer i participar de les diferents activitats del nou Fitness&Spa del Club Vela Blanes, han participat d'una jornada d'esport i musica a l'esplanada de vela del Club de Vela Blanes. Una jornada de dissabte, on un dia assolellat ha permés disfrutar de l'activitat que des de primera hora del matí s'ha dut a terme. Durant dues hores, de 10:00 a 12:00, els participants han pogut mesurar la seva capacitat d'esforç i resistència de cames a sobre de la bicicleta amb tres torns dirigits per en Joan. Acte seguit, Melissa i Jacqueline, han animat el matí amb una hora de zumba on la música ha estat la protagonista.

La jornada s'ha arrodonit, per una banda amb sortides guiades de caiac i paddle, amb els nostres amics Albert i Joan, i amb l'inici del nou curs a l'Escola de Vela del Club (setembre-desembre) que engega amb 15 nous nens.