Emma Casadevall 3ª sub-16 al Campionat de Catalunya Optimist Grup-B

Daniel López, millor blanenc a la general, i Alexandra Benosa van acompanyar a Emma en aquest campionat disputat al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs que va aplegar més de 75 regatistes.

Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, 3 i 4 de juny de 2023.- Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc la cinquena edició de la regata "Circuit Terres de Mestral" corresponent al circuit català de la classe internacional optimist i que enguany ha estat Campionat de Catalunya pel Grup B de la classe optimist. Els prop de 80 competidors, provinents de tots els clubs del litoral català, han disputat sis proves durant el cap de setmana en les diferents categories.

El Club de Vela blanes va competir amb tres regatistes infantils. Emma Casadevall (56a), va ser la que al final va aconseguir pujar al podi dins la seva categoria. 3a femenina sub-16, l'Emma va assolir el tercer lloc després de finalitzar les 6 mànegues disputades. Emma repeteix podi després de la seva darrere regata a Roses on també va pujar al 3r lloc del calaix.

Dani López 22è el millor dels blanencs classificats a la general, va ser la més regular de tots, i malgrat que un UFD a la 5a prova es va convertir en el cinquè regatista masculí sub11. L'Alexandra Benosa 44a, en el seu debut, igual que Dani, en un Campionat de Catalunya, va obtenir en l'última de les proves disputades un molt bon resultat, deixant més de mitja flota darrere seu. Àlex, que va finalitzar totes les proves ha aconseguit en els darrers mesos adaptar-se de manera molt bona al Grup-B.

Els regatistes blanencs no varen estar sols. La germana de l'Emma, la Berta, el germà d'en Dani, en Vladik, Tessa Aguirre i Martina García; tots ells al Grup A, van acompanyar i donar ànims als seus companys del club.