Emma Casadevall 3ª Optimist Escola  al GEN de Roses.

Emma Casadevall 3ª Optimist Escola al GEN de Roses.

Dani López queda 3r sots-11 i el millor classificat a la general es Tessa Aguirre en setè lloc.

Emma i Dani a punt per disputar el Campionat de Catalunya al CNHV el 3 i 4 de juny.

Vladik López i Berta Casadevall completen la participació dels regatistes blanencs en una regata N3 amb més de 30 participants.

GEN Roses 6 i 7 de maig de 2023.- Intens cap de setmana al Alt Empordà, el que s’ha viscut al GEN de Roses per disputar una nova N3 de la classe infantil Optimist. Amb la totalitat de les proves disputades de la regata, en la que han participat més de 30 regatistes de la clase infantil optimist, s’ha dut a terme una nova prova puntuable pel rànquing de la FCV pel que fa referència a les proves de nivell 3. Dissabte amb de 13/14 nusos es varen disputar 4 proves, mentre que diumenge amb 15/20 nusos de tramuntana, amb dues proves més, es va facilitar el descart de la pitjor mànega.

El Club de Vela Blanes va desplaçar fins a 5 regatistes, tres del grups or i plata del rànquing i dos d’escola. En aquest sentit Emma Casadevall (24ª) i Dani López (25è), que preparen la seva participació el proper juny, al Campionat de Catalunya al CNHV, que els farà accedir als grups or o plata del rànquing ACCIO, varen fer una extraordinària regata.

Emma Casadevall, que va pujar al podi convertint-se en la 3ª classificada de la classe optimist escola i Dani López, 3er classificat sots-11, varen finalitzar una regata molt favorable pels seus interessos de cara al Campionat de Catalunya de juny.

Pel que fa als altres regatistes blanencs, Tessa Aguirre en 7è lloc de la general va aconseguir dos 4rts llocs en les sis proves finalitzades, convertint-se en la millor situada a la classificació final. Vladik López (16è) i Berta Casadevall (17ª), aquesta última en un tercer lloc a la tercera prova de la regata, varen completar la participació blanenca en aigües de la Costa Brava.