Els tècnics de Fitness&Spa del Club de Vela Blanes participen de la classe de formació sobre electroestimulació

Els tècnics de Fitness&Spa del Club de Vela Blanes participen de la classe de formació sobre electroestimulació

1 d’Agost de 2019.- La tecnologia MyoFX EMS System, abans reservada als esportistes d’elit i a l’àmbit de la (rehabilitació/fisioteràpia), arriba a la resta de la població per a poder obtenir resultats visibles de forma ràpida i senzilla. És un avanç innovador de la electroestimulació muscular (EMS)convencional aplicada a un biotratge, que ho fa un sistema pràctic i funcional, és la tecnologia més avançada que existeix avui dia per a aconseguir resultats en crema de greixos, tonificació de músculs, disminució de volum, millora del rendiment esportiu, etc. en poc temps i poques sessions.

La força màxima és la clau per a augmentar el rendiment esportiu la imatge corporal i l’esperança de vida. MYOFX maxforce et permet mesurar, entrenar i desenvolupar la força màxima. És un entrenament divertit i molt eficaç per a tonificar tot el cos en sol 5 minuts diaris. Basat en la teoria de jocs, Maxforce permet a persones de totes les edats i nivells de fitness gaudir dels grans beneficis de salut i estètica que proporciona la tonificació muscular. Dissenyat per a treballar de forma independent o en combinació amb altres sistemes d’entrenament.

Els Tècnics del fitness&spa del Club Vela Blanes, Melisa, Julieta i Félix, han portat a terme tot el matí de dijous una sessió de formació per poder aplicar, en breu, les tècniques d’electroestimulació a aquells socis i amics que vulguin en 20 mintuts dur a terme l'activitat l’equivalent a més de 2 hores en sala de fitness.