Els regatistes

Els regatistes "Special Olympics" posen bona cara al mal temps al Campionat de Catalunya de Vela al CV Blanes

Pluja i vent protagonistes d'una jornada festiva amb la vela inclusiva com a protagonista al Trofeu Primavera 2018. Obra Social "La Caixa" i Generali Seguros (Xavier Ayala) es sumen a la festa tot col·laborant en l'organització del Campionat de Catalunya.

Club Vela Blanes, 14 d'abril de 2018.- Punt i final al primer Campionat de Catalunya "Special Olympics" de Vela Inclusiva que s'ha caracteritzat per forts vents de nord que han arribat a ratxes de 18/20 nusos en determinats moments, i que han obligat a les quatre tripulacions competidores a tornar a terra per motius de seguretat davant la forta tramuntana.

Dos tripulacions del Club Esportiu El Vilar (CV Blanes), una de l'Associació Junts en Acció (CN Vilanova) i una de Barcelona, Escola Esportiva de Vela, amb un total de 20 regatistes han competit en aquesta jornada de dissabte que ha tingut com a punt àlgid el lliurament de guardons al que han assistit entre d'altres, el Secretari General de l'Esport de Catalunya, el Sr. Gerard Figueras, el president de la FCV, Sr. Xavier Torres, la presidenta d'ACELL, Sra. Marina Gomez, l'alcalde de Blanes, el Sr. Mario Ros, la presidenta d'Aspronis, la Sra. Dolors Oms, el president del Club de Vela Blanes, el Sr. Amadeu Nualart, i Xavier Manresa, comodor del Club  i president del Club Esportiu el Vila; entre d'altres.

Les diferents personalitats, abans del lliurament de trofeus, han pogut recórrer l'exposició que aquest dies te lloc a Casa Saladrigas amb motiu del 75è aniversari del Club de Vela Blanes.

El Campionat de Catalunya inclòs dintre del Trofeu Primavera, amb la col·laboració de La Caixa i Generali Seguros, finalitzarà demà diumenge amb les proves de les altres classes participants: Finn, 420 i Europes que es disputen el Nivell 2 d'un Trofeu que enguany ha aplegat més d'un centenar de regatistes.