Els optimist blanencs competeixen a Masnou a la tercera N2 consecutiva.

La regata ha estat marcada pel temporal de vent en un cap de setmana que ha aplegat més de 160 optimist.

Club Nàutic Masnou, 20 i 21 de març, de 2021.-  Tercera prova N2 consecutiva, aquesta vegada al Club Nàutic Masnou, que forma part del Circuit Català d'Optimist, i que s’ha vist condicionada per la meteorologia complicada arreu del territori. Dissabte les fortes ratxes de vent, de fins a 25 nusos de llevant, van impedir que el G2 (amb els mes petits) pogués fer cap prova. No va ser fins diumenge, amb vents molt variables de 0 a 8 nusos i onada, que van poder completar 4 mànegues que no van estar suficients per descartar la pitjor de la sèrie.

Els cinc representants varen finalitzar totes les proves disputades al G2. Aquesta vegada el millor de tots ha estat en Max Piguillem (10è), quart classificat a la categoria sots-13 masculina. Un Max que a la tercera prova de diumenge va aconseguir un 4rt lloc entre una flota de 88 regatistes. Ramón Hernàndez (22è) li ha guanyat la partida aquesta vegada al seu germà Nicolàs que en les darreres regates havia fet podi. Ramón que va anar de mes a menys va signar un 12è lloc a la primera prova de dissabte que va ser la millor per al regatista. Nicolàs Hernàndez (38è) no ha pogut aquesta vegada repetir els èxits de les darreres regates. Tessa Aguirre (39ena), va escalant posicions regata a regata. En aquesta darrera s’ha situat per sobre de la meitat de la classificació i ha deixat enrere una cinquantena de regatistes, alguns d’ells de categoria superior. Es dona la circumstància que des de que va començar a participar en competicions oficials, la representant femenina del grup ha anat pujant en el rànquing setmana rere setmana. Va tancar la participació dels regatistes del Club de Vela Blanes, Ibai Ibarguren (43è). Aquesta vegada l’Ibai ha finalitzat de forma molt brillant les 4 proves de diumenge i ha estat una de les regates on mes clarament ha mostrat la seva extraordinària regularitat. Aquesta vegada l’ha servit per situar-se a mitja taula tot deixant enrere la meitat de competidors, que en un cap de setmana de condicions complicades no han pogut finalitzar les darreres proves.