Els germans Parés pugen al podi al Trofeu Cornudella

Tot just aterrats al nostre Club, Lucas i Teo pugen tercers al podi de la classe 420. Marta Torner i Quique Mir segons a la categoria sènior.

C.N. El Balís, 15 i 16 d'Octubre.- S'ha disputat en aigües del Maresme, una nova edició del Trofeu Cornudella que ha aplegat més d'un centenar d'embarcacions en aquesta competició multiclasse. Amb motiu del 50è aniversari del Club la regata va destinat els fons recaptats a una fi solidària, i va lliurar l'import a l'ONG Proactiva Open Arms.

Pel que fa a la regata, unes bones condicions dissabte, amb vents de 12 nusos i una mica menys (entre 6 i 8) diumenge, varen permetre completar la totalitat de les proves excepte pel G3 d'Optimist i la classe Open. Dos tripulacions varen representar al Club de Vela Blanes: els germans Lucas i Teo Parés (3ers) que tot just fa unes setmanes van aterrat al nostre Club per restar a les ordres del nostre entrenador, de la classe 420, Carles Gallart; i als que només 4 punts els van separar del primer lloc al podi. l'altre tripulació, la formada per Marta Torner i Quique Mir (7ns), que també naveguen al nostre Club, varen ser segons a la categoria sènior.