Els germans Parés en 420 guanyen el Trofeu Primavera N-2 de Blanes

Els germans Parés en 420 guanyen el Trofeu Primavera N-2 de Blanes

Els regatistes del Club Vela Blanes guanyen en categoria absoluta i sots-19 i consoliden el seu lloc dintre de la selecció catalana. A la classe Europa boníssima actuació dels blanencs Nil Gibernau (12è), l'Oscar Boronat (19è) i la Gemma Mateu (29ena). A la classe Finn, Àxel Muñoz fa 4rt de la general i formarà part de la selecció catalana de la classe Finn.

Club Vela Blanes, 1 i 2 d'abril de 2017.- Punt i final a una nova edició del Trofeu Primavera N-2 per les classes Finn, Europa i 420, que ha sumat més d'una setantena de regatistes, en competició, provinents de fins a 11 clubs del litoral català. Amb participació també de regatistes francesos i del RCNP, a les categories Finn i 420. Malgrat la complicada jornada de dissabte, on només es va poder dur a terme una única prova, a la jornada de diumenge, amb una mitja de 10 nusos de vent del S/SO, s'han completat tres proves més per totes les classes.

Els grans triomfadors en aquesta edició del Trofeu Primavera han estat, els regatistes del Club Vela Blanes a la classe 420, els germans Lucas i Teo Parés, integrants de la selecció catalana; i que s'han convertit en els guanyadors absoluts i sots-19 del Trofeu en la seva classe. Nacho Dávila / Javier Mestre i Eduard Ferrer / Carlos De Maqua, totes dues tripulacions del CN Balís, els han acompanyat al podi, mentre que la parella formada per la regatista del RCNP, Gabriela Torres i Irene Hueto del CN el Balís, s'han convertit en les primeres absolutes a la categoria femenina.

A la classe Europa s'ha imposat el regatistes del CN Estartit, Oriol Piña, seguit de Marc Tello i Rafa Rabassa, ambdós del CN El Balís. Bona la participació dels blanencs que mica en mica van escalant posicions a les classificacions. En aquest trofeu el millor ha estat en Nil Gibernau que s'ha situat a la posició 13ena amb una molt bona última prova en que ha aconseguit un 10è lloc. Oscar Boronat 19è ha estat del tot regular i Gemma Mateu (29ena) està demostrant una evolució molt bona que l'ha portat en poc temps a fer-se un lloc entre la flota.

A la classe Finn el regatista del Club Vela Blanes Àxel Muñoz, integrant de l'Equip Català de la classe (al igual que Carlos Ordóñez, que ha estat participant a la Badia de Palma al Trofeu Sofia) s'ha situat 4rt de la general essent el primer sènior en una classe amb moltes categories a competició (Màster, Grand Màster, Sènior, Clàssic i Legend).

Totes les classificacions a:

https://www.cvblanes.cat/media/docs/FINALES_02-04-2017.pdf