Els Europe del Club Vela Blanes participen a la N2 del Balís

Els 6 regatistes blanencs completen les proves disputades, només diumenge a causa del fort vent de dissabte que va impedir fer cap prova, amb Oscar Boronat com a millor classificat.

Club Nàutic Balís, 20 i 21 de març.- Cap de setmana complicat pel que fa a la meteorologia amb un dissabte de forts vents i onada que van impedir dur a terme el programa previst. 23 nusos de llevant amb ratxes de fins a 30, i onada de 2 metres van obligar al Comitè de Regata a anular les proves, deixant tot en mans de la jornada dominical. Un diumenge excepcional amb 8/10 nusos que va facilitar dur a terme 4 proves a la flota de 32 embarcacions que varen prendre la sortida.

Sis varen ser el representants blanencs que es van desplaçar al club del Maresme. En categoria masculina el millor representant va estar Oscar Boronat (9è), amb dues proves entre els deu primers classificats. Pol Gragera (14è) va tenir un bonic duel amb el regatista palamosí Miquel Palomares. Empatats a punts, la balança es va decantar per el blanenc gràcies a la onzena posició de la segona prova. Guillem Manresa (22è) i el seu germà Aleix Manresa (24è) que venien amb problemes logístics, solucionats a darrere hora, no varen perdre la cara a la competició en cap moment, però encara tenen molt marge de millora. Martí Piguillem (25è), malgrat la seva posició, va ser dels 6 regatistes blanencs, el mes regular. Va tancar la participació dels nblanencs, en la categoria femenina, Marina Martínez (26ena).