Els alumnes del INS Serrallarga preparen al Club les proves d'accés a Tècnic Nivell I

Els alumnes del INS Serrallarga preparen al Club les proves d'accés a Tècnic Nivell I

Club de Vela Blanes, gener de 2019.- La titulació de Tècnic d'Esport en Vela en aparell Lliure i/o aparell fix s'ha de realitzar mitjançant un Cicle Formatiu de Grau Mig als Instituts atorgats pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat, aquest està format per un Cicle Inicial comú per a les especialitats de Vela Lleugera, Taula de Vela i Creuer, i per un Cicle Final on l'alumne s'especialitzarà en Aparell fix (Vela Lleugera i Creuer) o bé en Aparell Lliure (Taula de Vela). Els instituts atorgats per als cicles són: Institut Serrallarga Blanes, Institut de Nàutica de Barcelona , Institut Escola Catalana de l'Esport, Institut Jaume I Salou i Institut Illa de Rodes Roses.

El Cicle Inicial de Tècnic Esportiu en Vela (T1) capacita per dinamitzar, instruir i concretar la iniciació esportiva de la vela; governar embarcacions d'esbarjo de fins vuit metres, i organitzar, acompanyar i tutelar els esportistes i usuaris durant la participació en activitats, competicions i esdeveniments propis d'aquest nivell, utilitzant embarcacions amb aparell fix i lliure, tot això d'acord amb les directrius que s'estableixen en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i respecte al medi ambient i amb el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes i usuaris que fan l'activitat.

Els alumnes del INS Serrallarga de vela porten les darreres setmanes duent a terme pràctiques de la mà dels tècnics del Club de Vela Blanes, divendres, dissabtes i diumenges en horaris de matí i tarda. l'objectiu? Superar la prova que el proper dissabte dia 2 de febrer tindrà lloc al Port Olímpic de Barcelona i que es condició imprescindible per accedir al Cicle Inicial.

Molta sort.