El

El "Tramendu" de Salvador Vieta guanya l'edició 37ena del Vila de Blanes Creuer en el seu 75è aniversari.

l'embarcació del RCN de Barcelona aconsegueix també el primer lloc a la classe ORC 1-2. El "Courant d'Air" de Ferran Teva, del CVB, obté la victòria a la classe ORC 3-4 en dos dies de competició protagonitzats per els forts vents del sud.

Club Vela Blanes, 18 març de 2018.- Ahir va finalitzar una nova edició del Trofeu Vila de Blanes de Creuer que enguany, en format diferent, va començar la regata el diumenge dia 11 de març al Club Nàutic Arenys, amb una prova en travessia de 16 milles entre Arenys i Blanes amb vents que van superar en moments de la prova els 20 nusos d'intensitat arribant als 28/30 en el moment de l'arribada a Blanes. Aquest dissabte passat n'hi havia previstes fins a tres proves (sobrevent-sotavent) però només va portar-se a terme una per els forts vents de sud que van arribar als 25 nusos, amb força onades, complicant la navegació a més d'un competidor.

Finalment a la classe ORC 1-2 el podi el van formar el TRAMENDU, COMET@ i KORRIGAN 4 (Joan Balaguer). Aquest últim va aconseguir el tercer lloc essent l'únic iot que va restar a la línia de sortida després de la última prova de dissabte al retirar-se la resta per els forts vents. També en aquest grup va participar el BEAGLE de Roger Ferrer.

A la classe ORC 2-3 Ferran Teva, amb el J70 COURANT d'AIR del Club de Vela Blanes, es va imposar al BERINGUINYS de Jordi Cabré i RONDALLA de Roger Solé.

El TRAMENDU va guanyar també la classificació conjunta d'ambdós grups i es va emportar el premi especial 75è aniversari. Al lliurament de trofeus va assistir Xavier Casorrán, delegat territorial de la FCV a Girona, que va destacar l'interès de la federació en potenciar la classe creuer i regates com la de Blanes que enguany ha arribat a la 37ena edició.