El TOSSUT DOS de Josep Peralta, amb Stephane Azzoni, 3r classificat a la 49 INTERCLUBS Trofeu Jordi Vives.

El TOSSUT DOS de Josep Peralta, amb Stephane Azzoni, 3r classificat a la 49 INTERCLUBS Trofeu Jordi Vives.

Amb quasi 40 inscrits, el iot del regatista del Club de Vela Blanes va aconseguir el tercer lloc al seu grup A2 després d'aconseguir una primera posició a la travessa de diumenge.

CN Arenys-RCNB, 10 i 11 de febrer de 2024.- Ha finalitzat aquest cap de setmana la 49 edició de la regata de creuer Interclubs-Trofeu Jordi Vives amb trenta-sis embarcacions repartides en els diferents grups: Tripulació, Solitaris, Vintage i A Dos.

Dissabte es va dur a terme una regata en travessa de 19 milles nàutiques entre Barcelona i Arenys, que va prendre la sortida amb vint nusos de vent amb vent de través per les embarcacions que va permetre posar l'asimètric. Diumenge un vent de migjorn de 15/17 nusos va portar la flota del CN Balís a Barcelona cobrint 16 milles.

Josep Peralta i Stephane Azzoni, amb el TOSSUT DOS, varen pujar a podi, en tercer lloc, dins del grup dos a la classe A Dos. Dissabte, malgrat una bona sortida, una encalmada va deixar als regatistes blanencs parats a Balís i van veure com la flota els hi passava. Al contrari una bona regata diumenge amb un fort vent que va arribar fins a 30 nusos a l'altura de Mataró i que va obligar a prendre precaucions al Tossut amb un segon ris, no va ser entrebanc suficient perquè el vaixell arribés segon a Barcelona, darrere del SUN FAST 36 DE Miquel Delclos (RCMB), però primer classificat una vegada compensats els temps.

Així doncs, amb un cinquè lloc dissabte, i el triomf de diumenge el TOSSUT DOS aconseguia pujar al podi en tercer lloc.

Enhorabona!

Classificacions i més informació: https://cnarenys.sailti.com/es/default/races/race-toa/text/49-interclubs-trofeu-jordi-vives-es