Les alemanyes Inga Marie Hofmann i Henrike Leitl guanyen a la classe 420.

Eduard Ferrer i Carlos De Maqua (CN Balís) campions absoluts de Catalunya a la classe 420. Marta Torner i Quique Mir (CV Blanes/CN Port d’Aro) Subcampions.

Claudia Pombo i Claudia Trigo del CV Blanes aconsegueixen el Campionat de Catalunya juvenil en categoria femenina.

Blanes 5 de gener de 2017.- Com era de preveure, la darrere jornada ha estat decisiva per definir les posicions al Campionat de Catalunya a la classe 420 d’aquest IGPVB 2017. Amb una jornada de vents molt canviants, amb intensitats i direccions molt variables des de primera hora del  matí, les dues últimes proves han servit per confirmar els guanyadors del Trofeu, incontestable el triomf d’Erik Lenander i la parella alemanya Hofmann/Leitl, i per demostrar un any més l’èxit organitzatiu amb la totalitat de les proves dutes a terme (22 en total).

A la classe Europa, Erik Lenander es va posicionar en primer lloc des de el primer dia i no ha deixat escapar el triomf. Han completat el podi Sergi Pérez i Oriol Piña, ambdós del CN Estartit, que passen per un molt bon moment dins la classe. La finesa Selma Valjus 4ª de la general, ha estat també la primera femenina. En 5è lloc i completant el podi del IGPVB’17 el també finés Niklas Toroi. Lenander s’ha proclamar el nou guanyador absolut del Trofeu.

Pel que fa als regatistes blanencs, Oscar Boronat (14è), ha estat el millor classificat. Oscar ha anat guanyant posicions a la taula a mesura que ha anat avançant el trofeu i ha demostrat que a curt termini pot donar alegries al Club. Pol Vilariño (23è) s’ha estrenat en una competició de primer nivell i ha tingut bons parcials, mostra de la feina constant que està portant dins l’equip de regates. Finalment Gemma Mateu (25ena) que també ha fet el debut en una gran competició te un llarg camí per recórrer dins la classe.

A la classe 420 les alemanyes Inga Marie Hofmann i Henrike Leitl tampoc han deixat anar la primera plaça malgrat han tingut de lluitar-la fins al final. El Trofeu IGPVB d’enguany era també Campionat de Catalunya de la classe, i ha coronat els regatistes del CN Balís, Ferrer i De Maqua com a campions només un punt per sobre de la parella Marta Torner i Quique Mir (CV Blanes/CN Port d’Aro) que ha quedat subcampions de Catalunya. Han completat el podi els regatistes del CN Balís, Àlex Bru i Nil Lopez. En la categoria femenina Iset Segura e Irene Hueto, també del club del Maresme, s’han endut el campionat, essent les primeres femenines juvenils de Catalunya les regatistes del Club Vela Blanes, Claudia Pombo i Claudia Trigo.