El segon dia de competició de la Copa de España completa 3 proves per totes les classes, excepte Formula Windsurf, i deixa entreveure els favorits.

El vent va mantenir la direcció durant el dia i la intensitat es va situar en els 6/7 nusos. La jornada va finalitzar amb una barbacoa per a tots els regatistes.

Club Vela Blanes, 25 de juny de 2016.- Segon dia de regates de la Copa d'Espanya de Windsurf i es manté el programa previst de proves. Només la classe Formula Windsurf es va quedar sense navegar degut a la poca intensitat de vent, 6/7 nusos del 110 que varen permetre als Raceboard, Techno i RS:X completar 3 proves més, cosa que ha permès portar a terme el primer descart que ha situat als favorits, a una jornada del final, ja en posicions de podi.

A  la classe Techno la participació dels regatistes francesos està demostrant el gran nivell dels navegants del país veí en les categories Sub-15 i Sub-17, que encapçalen amb solvència la classificació. Pel que fa als líders de la Copa d'Espanya, a la categoria Sub-15, Aurelio de Terry (CN Puerto Sherry) aconseguirà la victòria de forma segura, mentre que a la categoria Sub-17, Guillem Segú del (CN Salou) serà el guanyador.

A la classe RS:X Fernando Lamadrid (CN Puerto Sherry) amb 5 primers llocs a les 6 proves disputades pujarà al calaix com a primer classificat. A la categoria RS:X Men, Joan Carlos Cardona (CN Formentera) disputarà el primer lloc amb Toni Bonet (CN Altafulla) que a falta de la última jornada es troba a 5 punts del balear. Finalment i sense lloc a la sorpresa, Blanca Carracedo, en RS:X Women, obtindrà el primer lloc.

Pel que fa a la classe Raceboard, domini absolut de Curro Manchón (CN Sevilla) que després de 5 primers llocs es convertirà en Campió de la Copa d'Espanya de la classe.

Finalment la classe Formula Windsurf, que no ha navegat en la jornada d'avui, manté com a líder a Carlos Ortiz del Club Nàutico Islantilla.

La jornada va finalitzar amb una multitudinària barbacoa per a tots els regatistes, tècnics i comitès, que es va allargar fins entrada la nit..