El president del CVB acompanya al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde de Blanes, en la seva visita al Port de Blanes.

El president del CVB acompanya al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde de Blanes, en la seva visita al Port de Blanes.

Blanes, 28 de febrer de 2020.- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, van encapçalat una reunió de treball que va tenir lloc el passat divendres a l’Ajuntament de Blanes. Els acompanyaven una vintena d’alts càrrecs del territori, així com directors generals i tècnics de les diferents institucions i departaments que estan treballant en la reparació dels danys causats pel Temporal Glòria; entre ells, el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer i Puig.

El president del Club de Vela Blanes, que no ha patit cap dany considerable, s’ha interessat i ha participat de la visita a la zona portuària on s’ha ampliat in situ la informació que ja s’havia aportat durant la reunió de treball en relació a la reparació de la part del dic de recer afectada pel temporal. El conseller Damià Calvet ha explicat que els experts en la matèria estan fent un estudi de propagació d’onatge a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i dels resultats se n’extraurà la millor solució tècnica a aplicar per reparar l’estructura danyada. La previsió és que l’actuació pugui començar entre l’abril i el maig amb una inversió d’uns dos milions d’euros en obres de reparació.