El president del Club va lliurar el guardó a l'alcalde de Blanes, que reconeix la tasca de

El president del Club va lliurar el guardó a l'alcalde de Blanes, que reconeix la tasca de "vela social" per part de la FCV.

L'alcalde Jordi Hernández va rebre de mans de Joan Balaguer, president del Club de Vela Blanes i membre de la junta de la FCV, la distinció, que es va lliurar a la Festa de la Vela a Barcelona, en reconeixement del suport que el consistori realitza amb la vela escolar i la vela d'igualtat.

Club de Vela Blanes, 13 de febrer de 2024.- Ahir al matí el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer va lliurar a l'alcalde de Blanes, Jordi Hernández, la distinció 'Vela Social 2023' concedida per la Federació Catalana de Vela.

La Federació Catalana de Vela va distingir a la "Festa de la Vela Catalana", aquest passat gener, l'Ajuntament de Blanes pel suport que el consistori dona al club en l'activitat esportiva de Vela Escolar i Vela d'Igualtat.

El programa 'Esport Blau' de vela escolar per a les escoles de primària de Blanes que es porta a terme a les instal·lacions del Club de Vela Blanes, ha volgut ser reconegut per la Federació Catalana de Vela en la seva temporada 2023. Així mateix, la federació ha reconegut la tasca que ambdues institucions porten a terme amb la vela d'igualtat que té com a finalitat lluitar contra la desigualtat de gènere, arribant a una situació d'igualtat real i demostrar que l'esport de la vela està a l'abast de tots dos gèneres.

L'acte va comptar amb l'assistència del primer tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa, Joan Felip; i la regidora d'Esports, Mònica Rabassa. Tanmateix, també van assistir en representació del Club de Vela Blanes el seu gerent, Héctor Espadas; i el director tècnic de l'Àrea Esportiva, Juanmi Aguirre.