El pack multiactivitat del club vela blanes porta a practicar paddle, caiac i vela a antics expedicionaris de la Ruta Quetzal.

El pack multiactivitat del club vela blanes porta a practicar paddle, caiac i vela a antics expedicionaris de la Ruta Quetzal.

El mateix pac ha permès a empreses com NEOS Surgery SL (Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola) gaudir de la nostra oferta

Club Vela Blanes, juliol 2018.- El pack multiactivitat que combina caiac, paddle surf i vela està tenint cada vegada més adeptes entre la gent que ens visita i busca activitats variades per a grups. Enguany, a més d'oferir per separat el lloguer d'embarcacions de vela lleugera, taules de paddle surf i caiac; l'àrea esportiva ha organitzat una triple activitat de navegació amb els creuers First Class.

Així el passat 29 de juliol amb els amics de Paddle Surf Blanes - The SUP Paradise varen dur a terme una activitat de 4 hores que va combinar les tres disciplines, amb mig centenar d'expedicionaris de la Ruta Quetzal. La Ruta Quetzal (també denominada Aventura 92 i Ruta BBVA en diferents etapes) va ser un  projecte educatiu i d'intercanvi cultural de joves encapçalat pel famós aventurer espanyol Miquel de la Quadra-Salcedo.

Al llarg de 38 anys de vida (31 edicions) va aconseguir aplegar més de 10.000 joves, que van recórrer mes de 20 països per mostrar les meravelles de la cultura i civilitzacions iberoamericanes. l'expedició va ser declarada en 1990 un programa cultural d'interès universal per la UNESCO

Malgrat en l'actualitat ja no s'organitza, "l'esperit Quetzal" continua pressent en milers d'antics expedicionaris que han participat i portat a terme en multitud d'encontres per tot el territori hispanoamericà. Un d'aquest encontres els ha portat a recórrer tota la Costa Brava de Portbou a Blanes, on van acabar l'expedició gaudint de quatre hores d'activitats aquàtiques al nostre Club.

Així mateix NEOS Surgery SL  (Parc Tecnològic del Vallès. Cerdanyola) empresa dedicada a projectes / productes mèdics implantables,  va portar a 17 dels seus treballadors, a participar durant tres hores d'aquestes activitats que van finalitzar amb dinar al mateix restaurant del Club. Aquesta activitat va venir coorganitzada de la mà del nostra soci i amic Roger Ferrer, pñatró del Beagle.