El mal temps i la pluja no poden amb la

El mal temps i la pluja no poden amb la "Masterclass Fi d'Estiu" del Fitness & Spa CVB

El Fitness & Spa inicia el nou servei de fisioterapeuta i en breu ho farà també el de quiromassatge.

Dissabte 24 de setembre.- Tos s'havia posat en contra. Un cel que presagiava tempesta i petits problemes tècnics no feien que l'optimisme regnés entre els organitzadors. Finalment, la voluntat de la gent i les ganes dels organitzadors per tancar l'estiu entre els membres del Fitness & Spa del Club Vela Blanes; van permetre l'èxit de la jornada que va començar amb una hora de ioga i pilates i va acabar amb una classe de zumba  amb gran èxit de participació.

A més al llarg del dia, els socis i la gent interessada que va accedir a les instal·lacions va poder gaudir de la visita gratis al Fitness i spa, així com d'una sessió revolucionaria, única a tota la província, de la mà de la nostra quiromassatgista. El mètode (Bol d'Air) d'oxigenació biocatalítica que utilitza un oli essencial de resina de pi ric en pinens que, respirats, milloren la biodisponibilitat d'oxigen a nivell cel·lular.

Així mateix, ja ha començat a funcionar el nou servei de fisioterapeuta (dilluns de 9 a 14 hores i dimecres de 16 a 21) amb diferents especialitats: massatge esportiu, massatge descontracturant, massoteràpia, rehabilitació (traumatològica, esportiva i reumatològica), gimnàstica correctiva, gimnàstica post-part i reeducació de l'esforç (prevenció i recuperació).