El JEKYLL de Stephane Azzoni cinquè A2 a la regata Boomerang-GILL 2023

El JEKYLL de Stephane Azzoni cinquè A2 a la regata Boomerang-GILL 2023

El iot del Club de Vela Blanes, que participava en la categoria ORC A DOS va cobrir les poc més de 15 milles del recorregut en dues hores i cinquanta-quatre minuts.

La regata, solidària, a benefici de l’Hospital de Sant Joan de Déu va recaptar 3430 € i va aplegar un total de 49 embarcacions i 172 tripulants de 14 clubs en les diferents categories.   

CN Arenys de Mar, 9 de setembre de 2023.- Aquest cap de setmana passat va tenir lloc la 3a edició de la Regata Boomerang  – GILL, COPA RANC organitzada per F4 Sailing Events en col·laboració  amb el Club Nàutic Arenys de Mar a benefici de l'Hospital de Sant Joan  de Déu. 

El dissabte dia 2 un total de 49 embarcacions entre els 2 grups Tripulació  i Reduïda prenien la sortida amb un vent del 090 entre 12 i 17 nusos, la  flota va partir rumb a la balisa de Santa Susanna, per envoltar-la i tornar  a Arenys amb un recorregut total de 15 milles. La 1a embarcació a  Tripulació en creuar la línia d'Arribada va ser la Duende 52 de Jacinto  Rodríguez en Tripulació RI, Urbania de Tomàs Gasset en ORC A2 i Zeta  en Reduïda RI de Jaume Mercader. 

A causa de les condicions meteorològiques adverses previstes pel  diumenge, el Comitè de Regates va decidir donar per finalitzat  l’esdeveniment el dissabte (anul·lant la competició a la jornada dominical) i fer entrega de trofeus durant els Actes  Socials que van començar dissabte al vespre.

El iot JEKYLL, de Stephane Azzoni, en categoria a dos, amb Jordi Vilar, va aconseguir el cinquè lloc de la general dins la seva classe, amb setze iots, de bon nivell, competint a la regata que ha servit de prova als iots que competiran al mundial a Barcelona en deu dies. Tots dos regatistes varen completar el recorregut en quasi tres hores amb unes condicions de mar complicades, amb molta onada, molt de mar, i vents d’entre 11 i 17 nusos d’intensitat i E/NE de direcció.