El iot X-MERIT tercer a la 33ena Regata d'Hivern 200 milles A2 d'Altea.

El iot X-MERIT tercer a la 33ena Regata d'Hivern 200 milles A2 d'Altea.

Patronejat per Tito Moure i amb Stephanne Azzoni de tripulant, ambdós regatistes del Club Vela Blanes, finalitzen en 3a posició a la 33a edició de la Regata d'Hivern 200 Milles A2 d'Altea.

Club Nàutic Altea 1, 2 i 3 de març de 2019.-Considerada com la regata més dura de l'hivern a la Mediterrània, la Regata d'Hivern 200 milles A2 d'Altea, va prendre puntualment la sortida el passat 1 de març a les 12 hores, contràriament al previst, amb poc vent que en el moment de la sortida marcava una intensitat de 7 nusos. Caracteritzada per la dificultat que comporta la meteorologia típica de l'hivern, aquest 2019 l'anticicló que aquest febrer està predominant al llevant peninsular ha fet complicada la travessa d'una regata que es porta a terme des de 1987.

31 embarcacions tenien per endavant les 200 milles que separen Altea de l'illa d'Eivissa amb vents tan fluixos que feien preveure que més d'un no acabaria la regata dins el temps límit. Malgrat finalment la flota va trobar-se amb moments de calma durant la travessa, el vent ha estat movent-se entre 6 i 8 nusos que van permetre completar una de les edicions més lentes d'aquesta regata.

El iot BRUJO (Alberto De Castro i Axel Rodger) del RCNV, va entrar en primer lloc a les 23:30 hores de dissabte a la línia de meta després de completar 35 hores i 23 minuts de navegació. Es convertien en guanyadors en temps real i a la fi primers de la regata una vegada aplicades les compensacions.

L'X Merit, patronejat per Tito Moure i amb Stephanne Azzoni com a tripulant, finalitzava en 3ra posició després de completar les 200 milles, d'una competició d'altura de primer nivell, (referent de regatistes nacionals, millors especialistes d'A2) en un temps de 39 hores i 41 minuts. El seu lloc al podi era guardonat amb un lingot de plata d'un quart de quilo.

CLASSIFICACIONS:

http://www.cnaltea.com/200millasa2/resultados.php