El Fitness & Spa i el restaurant del CVB tornen a reprendre l’activitat.

El Fitness & Spa i el restaurant del CVB tornen a reprendre l’activitat.

Club vela Blanes, novembre 2020. A finals d’aquest mes de novembre i una vegada establert el pla d’obertura progressiva de les activitats, que la Generalitat de Catalunya va presentar per trams, arrel de la segona onada de la COVID-19, el restaurant i el gimnàs del Club de Vela Blanes han tornar a obrir novament les portes.

El Fitness i Spa va reobrir les seves instal·lacions el passat dilluns 23 de novembre, d'acord a la resolució de la Generalitat de Catalunya del 19 de novembre: en un 30% del seu aforament i amb l’obligatorietat de cita prèvia (per telèfon o email). Per evitar aglomeracions, les activitats dirigies de moment quedaran suspeses fins a ampliar-se, en posteriors trams, l’aforament que dicti la Generalitat. Els vestidors podran ser utilitzats únicament per canviar-se el calçat. Les dutxes romandran tancades fins a nova ordre.

Així mateix s’han extremat encara més les mesures de prevenció: Cal dur la mascareta per desplaçar-se entre els espais en zones comunes (sala de fitness, passadissos, entrada a la zones d’aigües i als vestidors) i només esta permesa l’excepció de l’ús d’aquesta quan es fan activitats incompatibles amb el seu ús i durant el desenvolupament de determinades activitats esportives on dificulta la respiració i sempre mantenint la distància de seguretat (2 m).

El Restaurant & Lounge CVB ha equipat el seu espai amb filtres HEPA de gran capacitat, làmpades amb llums UV/c nocturnes per esterilitzar tots els ambients i han distribuït les taules a més de 2,5 metres entre elles, utilitzant ventilació creuada a l’espai interior.