El CVB acapara el protagonisme al simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius a la Fundació Barça

El CVB acapara el protagonisme al simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius a la Fundació Barça

El Director Esportiu del Club, Juan Miguel Aguirre, i Xavier Manresa president del Club Esportiu El Vilar (Aspronis) i comodor del Club, centren l'atenció en el Simpòsium sobre la creació de seccions Special en els clubs esportius ordinaris.

Auditori 1899 del FC Barcelona, 15 de febrer 2018.- En el marc del conveni que la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya tenen signat, es va organitzar ahir el Simpòsium sobre la inclusió en els clubs esportius per tal de conscienciar-los als d'incorporar seccions Special, és a dir, seccions amb esportistes amb discapacitat intel·lectual en l'estructura de l'entitat.

El Simpòsium organitzat per la Fundació Barça i Special Olympics Catalunya, amb el suport i implicació de la Federació ACELL,  l'UFEC, la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i l'ACM (Associació Catalana de Municipis) i amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa i la Fundación Leo Messi, va comptar amb la presència d'un nombrós públic: responsables de clubs, federacions, clubs esportius, ajuntaments e  institucions del món de l'esport.

El Club de Vela Blanes (sempre sota l'empara de la FCV) va ser l'autèntic protagonista. l'exemple de la vela accessible que es dur a terme amb el Club Esportiu el Vilar (Aspronis) i el treball amb discapacitats psíquics, un vell somni del nostre Club, es va presentar com el màxim exponent d'integració en el món de l'esport dut a terme des de la temporada 2008/2009. Quasi 10 anys de treballs amb aquest col·lectiu que ha aportat experiències personals extraordinàries com comentava el director tècnic del club, Juanmi Aguirre.

Tant Aguirre com Xavier Manresa es felicitaven per el conveni mutu signat els darrers anys entre ambdues institucions i avançaven que enguany, i dintre del 75è aniversari del Club de Vela Blanes, la institució blanenca organitzarà el Campionat de Catalunya Special el mes de abril.