El Club Vela Blanes signa conveni de col·laboració amb el Club Tennis Blanes

El Club Vela Blanes signa conveni de col·laboració amb el Club Tennis Blanes

Club Vela Blanes, 14 gener de 2016.- El president del Club Vela Blanes, Sr. Amedeu Nualart i Felip; i el president del Club de Tennis i Pàdel Blanes, el Sr. Joaquim Albano i Gil, han signat un conveni de col·laboració específica gràcies al qual, els socis d'ambdues entitats tindran a la seva disposició els serveis dels dos Clubs .

Així, el Club Vela Blanes, posarà a disposició dels socis del Club Tennis i Pàdel Blanes les seves instal·lacions i serveis esportius: servei de gimnàs (Fitness&Spa), vestuaris, zona d'aigües, sauna, lloguer de material nàutic, vela lleugera, caiac, paddle surf, cursets de vela i diferents productes que sorgeixin.

Per la seva banda, el Club Tennis i Pàdel Blanes posarà a disposició dels socis del Club Vela Blanes les següents instal·lacions esportives: pistes de pàdel, tennis, escola d'ambdues disciplines, piscina i casals de Setmana Santa i Estiu, així com d'altres activitats, festes i campionats.

El Club Vela Blanes, suma així un nou conveni amb una altre entitat esportiva local després de fer-ho fa uns anys amb el Club Esportiu El Vilar (Aspronis).