El Club Vela Blanes preparat per al campionat d'Espanya de Europe i Finn

El Club Vela Blanes preparat per al campionat d'Espanya de Europe i Finn

Comptarà amb la participació del preolímpic en Finn Alex Muscat

Club Vela Blanes, 18 d'agost, 2015.- El Club Vela Blanes té tot a punt per a la celebració del Campionat d'Espanya de la classe Europe i de la classe Finn. Del 3 al 6 de setembre al camp de regates a la badia de Blanes es disputaran regates per als títols absoluts d'aquestes dues classes de la vela lleugera individual, la classe internacional Europe, considerada com a classe estratègica juvenil per a la formació d'esportistes olímpics i de la classe olímpica Finn. Les dues embarcacions són unes de les més representatives de la vela lleugera amb un sol tripulant a nivell internacional.

Donada la importància que té per a la puntuació de la formació de l'equip nacional de la classe Europe, els més representatius regatistes d'aquesta embarcació individual estaran en el campionat, així com les joves promeses juvenils de la classe, que lluitaran, a banda de la conquesta del podi, per puntuar dins el sistema de selecció establert per la RFEV de cara la selecció i classificació de la temporada 2015.

Durant els dies de competició es reuniran les diferents flotes de les dues classes, on a part de la nodrida representació de les flotes catalanes d'Europe i Finn, estaran els regatistes més representatius de les potents flotes llevantina, baleàrica, andalusa i gallega d'aquestes embarcacions individuals.

Entre els representants de la classe Europe està l'actual campió de la Copa d'Espanya, l'eivissenc Veith Nicklas, Aleix Subirà, Mat Doreste, Rafa Rabassa, Marina Martínez. A la classe Finn destacar la participació d'Alex Muscat, actualment el regatista està en fase de preparació per a la classificació de la classe per als propers jocs olímpics de Rio, Carlos Ordoñez, actual campió de la Copa d'Espanya juvenil de la classe, el seu germà David, o Axel Múñoz.