El Club Vela Blanes premiat amb la Bandera Blava.

El Club Vela Blanes premiat amb la Bandera Blava.

Port d'Aro, 15 juny de 2015.- El Club de Vela Blanes torna a tenir la Bandera Blava. Aprofitant la presentació del nou web amb la previsió meteorològica i marítima a les platges catalanes, del servei meteorològic de Catalunya, Santi Vila i Vicente, Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, ha presidit al Club Nàutic Port d'Aro, l'acte de lliurament de les Banderes Blaves 2015 que han aconseguit un total de 25 ports esportius i 89 platges.

Els ports i dàrsenes esportives premiats han estat:

Girona: CN Llançà, CN Port de la Selva, Port esportiu de Roses, CN l'Escala,  CN Estartit, CN Aiguablava, Port Marina Palamós, CN Port d'Aro i Club de Vela de Blanes. 

Barcelona: CN El Balís, Consorci Port Mataró, Marina Badalona, Port Masnou, Port Olímpic de Barcelona, Port Ginesta, CN Garraf, Port d'Aiguadolç i CN Vilanova.

Tarragona: Port Segur-Calafell, Port Torredembarra, CN Salou, CN Cambrils, Port de l'Hospitalet de l'Infant.

Terres de l'Ebre: CN l'Ametlla de Mar i CN Ampolla.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i el president de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), José Ramón Sánchez Moro, han reconegut avui la tasca feta pels municipis catalans en el foment i la consolidació del turisme i han guardonat a diverses localitats costaneres amb el distintiu de qualitat de la Bandera Blava

El Club de Vela Blanes n'ha estat un dels guardonats. Héctor Espadas Fernández, gerent del Club de Vela Blanes, ha recollit aquest matí el guardó que l'atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d'Educació Ambiental), amb la col·laboració de l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l'Estat espanyol. Aquest guardó, reconegut a nivell internacional, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis i la informació i l'educació ambiental.