El Club Vela Blanes es suma a la iniciativa del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament per la neteja popular de la platja.

El Club Vela Blanes es suma a la iniciativa del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament per la neteja popular de la platja.

Blanes, 31 de gener de 2020.- El Departament de Residus de l’Ajuntament de Blanes ha organitzat una neteja ciutadana popular aquest divendres amb l’objectiu de recollir els residus que han quedat dipositats a les platges blanenques pel Temporal Glòria.

Des de finals de la setmana passada diversos col·lectius, entitats i particulars s’han anat oferint al consistori blanenc per fer una neteja voluntària popular del litoral, on han anat a parar residus naturals i d’escombraries.

En aquest sentit l’àrea esportiva del Club de Vela Blanes, involucrada des de 2019 en la campanya “per un mar sense plàstics” ha volgut posar el seu granet de sorra i ha dedicat part del matí a recollir tota mena de plàstics a la platja de Sa Palomera. Es precisament a la zona entre les roques i la platja on s’han acumulat un major volum de residus d’aquesta mena: ampolles, envasos de gelats i iogurts, tubs, bosses, i plàstics de tota mena de mida i procedència.

Durant la recollida, a la que han assistit centenars de voluntaris, escoles, associacions i particulars els voluntaris del Club Vela blanes s’han retrobat amb els amics d’Aspronis i del Club Esportiu El Vilar amb els que han compartit uns minuts de conversa i neteja de la platja.