El Club Vela Blanes entre els millors del 2014 a la Festa de la Vela Catalana.

El Club Vela Blanes entre els millors del 2014 a la Festa de la Vela Catalana.

198 esportistes, 10 premis especials i 85 clubs van rebre el reconeixement de més de 400 assistents

Drassanes Reials de Barcelona, 16 Octubre 2015.- La tradicional i esperada Festa de la Vela Catalana d'enguany va esdevenir un èxit i va comptar amb l'assistència de més de 400 persones, entre esportistes i afeccionats al món de la vela. A les Drassanes Reials de Barcelona, al Museu Marítim, en el marc de la celebració del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, l'esport de la Vela va retre homenatge als millors esportistes catalans i també a totes aquelles persones que, des de diferents àmbits, han contribuït al llarg de l'any 2014 a desenvolupar i difondre aquest esport.

Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela, va presidir la Festa, a la qual van assistir diverses personalitats, entre elles el Sr. Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, l'Il·lm. Sr. Emilio Ablanedo, Sots delegat del Govern a Barcelona, la Sra. Marta Carranza, Comissionada d'esports de l'Ajuntament de Barcelona... A l'acte també va participar-hi el Sr. Daniel A. Laga, assessor tècnic d'esports de la Diputació de Barcelona, el President de Ports de la Generalitat i secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ricard Font, la nova presidenta de la Real Federación Española de Vela, Sra. Julia Casanueva, el President del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, Sr. Luis Conde i el Sr. Jordi Sans, Director Esportiu i de Relacions Institucionals de la UFEC, entre altres.

El Club Vela Blanes va tornar a demostrar que continua en la bona línia. Els guardons obtinguts  a la Festa de la Vela son un exemple! L'Equip Técnic amb el Director Esportiu al capdavant i els professionals de l'àrea esportiva treballen per millorar dia a dia, i consolidar un projecte de futur de la mà de la FCV.

El comodor del Club, Xavier Manresa, acompanyat del Director Esportiu Juanmi Aguirre i del Secretari Català de la classe Raceboard, Luís Camacho, van assistir a la cerimònia on la nostra entitat va tornar a recollir enguany la Vela de Platí corresponent a l'any 2014. L'homenatge de la Vela Catalana també va centrar la seva atenció en persones que, a través de la seva activitat, han fet possible que la vela continuï sent un esport cabdal a casa nostra. Des de la Federació Catalana de Vela, es van atorgar també distincions especials. En aquest sentit Luís Camacho (CVB) va rebre la seva, per la gran tasca en la promoció de la Classe "Raceboard" i per la seva gran implicació al Campionat del Món de Raceboard disputat al Club Vela Blanes.

El Club Vela Blanes va recollir també guardons de la mà dels seus regatistes:  A la classe 420 per part d'Ana Gimeno, Irene Casañé i Pau Chicharro, mentre a la classe Finn ho feia Carlos Ordóñez; tots ells com a Campions de Catalunya.