El Club de Vela Blanes s’adhereix a la doble campanya de sostenibilitat, de la FCV i l’ACPET, en la Setmana Europa de Prevenció de Residus.

El Club de Vela Blanes s’adhereix a la doble campanya de sostenibilitat, de la FCV i l’ACPET, en la Setmana Europa de Prevenció de Residus.

Club Vela Blanes, del 16 al 24 Novembre.- El Club de Vela Blanes aquest 2019 va participar, de la mà de la seva secció de paddle, a la Eco-Marxa “Mou-te pel mar” a principis d'aquest novembre. Ja al maig, amb  voluntaris i voluntàries navegants de l’Institut Serrallarga de Vela del Club Vela Blanes ho va fer a la “Let’s clean up Europe” juntament amb la FCV

Aquesta segona quinzena de novembre ens afegim novament, com a participants del programa de Vela Sostenible, a la setmana europea de la prevenció de residus “per un mar sense plàstics”. Campanya de sensibilització mediambiental a la que el nostre club s’adhereix de la mà de la Federació Catalana de Vela.

#PerUnMarSensePlàstics #velacatalana #velacatalanasocial de la ma de @velacat

En aquest sentit volem també continuar, en aquesta Setmana Europa de Prevenció de Residus (organitzada pel Programa Life+ de la Comissió Europea i impulsada per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya) i en el marc de la campanya contra els plàstics d’un únic ús que es va iniciar amb el Marina Day i del que també varem participar de la mà de l’ACPET, adherint-nos a la difusió i conscienciació per uns mars més nets.