El Club de Vela Blanes pressent a l'acte de celebració del 35è aniversari dels primers Jocs Esportius ACELL

El Club de Vela Blanes pressent a l'acte de celebració del 35è aniversari dels primers Jocs Esportius ACELL

El director esportiu, Juan Miguel Aguirre, en nom del CVB va rebre el reconeixement per la seva col·laboració amb ACELL.

Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, Barcelona, 14 de desembre de 2023.- Juanmi Aguirre, director Esportiu del Club de Vela Blanes, en nom de la nostra institució, va ser-hi pressent ahir, a les sis de la tarda, a l'acte de celebració del 35è aniversari dels primers Jocs Esportius per a persones amb discapacitat intel·lectual, que recollien l'esperit internacional Special Olympics i que es van dur a terme a la ciutat de Lleida l'any 1988.

Aquests Jocs són l'esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual i un estímul al treball diari, el premi a les diferents competicions locals i territorials i una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat i, per tant, aconseguir complicitats solidàries i de respecte.

El director esportiu del Club de Vela blanes, Juan Miguel Aguirre, va estar acompanyat a l'acte de la regidora d'Esports Mònica Rabassa Vázquez i els representants blanencs de la Fundació Aspronis / CE el Vilar, que han assistit a la celebració dels trenta-cinc anys dels primers Jocs Special Olimpics.

La secció de vela del CE el Vilar, que treballa amb el Club de Vela Blanes, és un punt de trobada d'esportistes i monitors apassionats pel mar, que un cop per setmana entrenen a les nostres instal·lacions on també participen de les competicions que el mateix club ha organitzat: entre elles els diferents Campionats de Catalunya ACELL.

Els Jocs Special Olympics tenen lloc cada quatre anys. A Catalunya, se celebren des de l'any 1988 quan van tenir lloc a Lleida.