El Club de Vela Blanes present en les XX Jornades Tècniques de Ports de Catalunya

El Club de Vela Blanes present en les XX Jornades Tècniques de Ports de Catalunya

Port de Tarraco, 9-10 de maig de 2024.- Amb la fotografia de família i la visita a les instal·lacions de Port Tarraco, s'ha posat punt final a les XX Jornades Tècniques dels Ports de Catalunya que enguany s'han dut a terme a Tarragona. L'acte de clausura ha estat encapçalat pel president de Ports Catalunya-ACPET, Albert Bertran, i el secretari de Mobilitat i Infraestructures i president de Ports de la Generalitat, Marc Sanglas.

El Port de Tarragona ha estat aquest 2024 l'amfitrió d'unes jornades que enguany han celebrat diverses ponències que han anat de les merament esportives i que han parlat de la celebració de la Copa Amèrica a casa nostra, fins a temes sobre la nàutica d'esbarjo, les pròrrogues de concessió de diferents ports esportius i la navegació sostenible, on ha tingut un paper predominant l'empresa SONNEN IBERICA, que s'uneix a l'ACPET per reforçar el pla mediambiental.

Pel que fa a la presència de tècnics, directors de ports i presidents; el Club de Vela Blanes va estar representat a les jornades pel nostre president Joan Balaguer i el nostre gerent, Héctor Espadas.