El Club de Vela Blanes novament premiat amb el guardó de la Bandera Blava.

El Club de Vela Blanes novament premiat amb el guardó de la Bandera Blava.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), promotora de les Banderes Blaves, va presentat ahir dimarts a Madrid el llistat complet d'aquestes distincions.

A Blanes, s'han revalidat per enèsima vegada les banderes blaves que durant tants anys porten lluint en les tres principals platges del municipi (Cala Bona, Platja Central i Platja de S’Abanell), així com en el port esportiu del Club de Vela Blanes.

Club de Vela Blanes, 08 de maig de 2024.- Espanya encadena tres dècades com a líder mundial en banderes blaves: aquest estiu la lluiran 638 platges, onze més que en 2023 i és líder mundial des de fa 30 anys en aquest programa nascut en 1987.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), promotora de les Banderes Blaves, ha presentat aquest dimarts a Madrid el llistat complet d'aquestes distincions, que s'eleven a 747 en total, 18 més que en 2023, comptant amb les atorgades a platges (638, onze més que l'any passat), ports esportius (102, cinc més que en 2023) i embarcacions turístiques (set, dues més que la temporada anterior). La Comunitat Valenciana repeteix de nou com la regió amb major nombre de banderes blaves, seguida d'Andalusia, Galícia i Catalunya.

Quant a Blanes, s'han revalidat per enèsima vegada les banderes blaves que durant tants anys porten lluint en les tres principals platges del municipi (Cala Bona, Platja Central i Platja de S’Abanell), així com en el port esportiu del Club de Vela Blanes.

En aquest últim cas, el club ha tornat a complir i mantenir tot una sèrie d’estrictes criteris ambientals, educatius i relacionats amb la seguretat i serveis que han estat premiats per la Fundació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), amb seu central a Copenhaguen (Dinamarca).