El Club de Vela Blanes no pateix cap incident arrel del “temporal Glòria”

El Club de Vela Blanes no pateix cap incident arrel del “temporal Glòria”

Els danys que ha causat el temporal han estat la zona portuària, on ha desaparegut un tram de 20 metres del dic exterior de contenció.

Club Vela Blanes, 27 gener de 2020.- La borrasca Glòria que el cap de setmana passat va mantenir en vil a la població blanenca i a tota la costa catalana, amb vents de llevant, fortes onades i tempestes no ha ocasionat cap desperfecte de consideració al Club de Vela Blanes. Les embarcacions e instal·lacions de l’entitat no han sofert cap incident gràcies a l’actuació que marineria i personal del club varen realitzar des de el cap de setmana del 18-19 fins a passat el temporal. Des d’aquí volem donar les gràcies a tots aquells que heu vetllat per mantenir les nostres instal·lacions i embarcacions sense patir cap desperfecte de consideració.

La Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Teresa Jordà, es va reunir amb l’alcalde de Blanes i els sectors de pesca i pagesia per conèixer els danys del temporal. Durant la visita al port comercial va estar acompanyada per l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, el patró major de la Confraria de Pescadors, Eusebi Esgleas, i el gerent del Club de Vela Blanes, Héctor Espadas. També van assistit el regidor del Gabinet d’Alcaldia, Albert Sanz; la directora territorial d’Agricultura a Girona, Elisabet Sánchez, així com membres de la Confraria de Pescadors i del Port de Blanes, entre d’altres. La Consellera es va interessar pels efectes del temporal a les nostres instal·lacions i va veure in situ els efectes que “Glòria” havia produït al moll pesquer.